lørdag den 4. juni 2011

Biscotti

2 æg
150 g sukker
50 g smør, smeltet og afkølet
200 g mandler
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk fint salt

Pisk æg og sukker godt sammen, ca. 5 min.
Tilsæt smør, mandler og bland mel, bagepulver og salt i.
Ælt dejen let sammen og stil den i køleskabet i 1 time.

Del dejen i 4 og form dem til 4 stænger. Læg stængerne over på bagepapir og tryk dem lidt flade.
Bag stængerne første gang i ca. 25 min ved 200°.
Lad stængerne køle et par minutter og skær der efter stængerne ud i 1 cm tykke, skrå skiver.
Læg skiverne tilbage på bagepapiret med snit fladen op.

Bag (tør) skiverne i ovnen i ca. 15 min ved 200°.

Tips: Vi bruger dem gerne i koldskål istedet for kammerjunker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar