søndag den 12. juni 2011

LAN...............

Sådan så min stue ud da jeg stod op her til morgen☺
Ældste holdte LAN. LAN?  De sidder en flok sammen og spiller mod/med hinanden over netværk. Så i går formiddag troppede den første op og stille og roligt kom der flere. Inden aften var de 7 samlet.

Manden og jeg skulle til 50 års fødselsdag i byen, derfor kunne de unge mennesker belejre vores stue. Dog med det forbehold at de skulle søge for aftensmad og hjælpe de to yngste, hvis de havde brug for det. "ingen problem, mor"
Ældste bagte Cinnabons og lavede pastaplader til lasagne, en anden komme med kødsovsen. Dejligt at se de knægte hjælpe hinanden i køkkenet ☺
Da vi kom hjem omkring kl 3 i nat, var der vildt gang i spillene. Jeg tror ikke de opdagede vi var der førend vi sagde godnat.
Klokken 6:40 lagde de sig rundt i stuen. Vi har godt nok to sofaer, meeen de er ikke særlig lange alligevel er der to som er krøbet sammen i hver deres ☺.
Dejligt at se kammeraterne til ældste og se hvordan de fungere sammen. Der har han det godt!

Nu skal jeg til at finde mig selv, manden, de to yngste og jeg skal til 40 års fødselsdag i Viborg og vi køre klokken et.

4 kommentarer:

 1. Sikke et travlt program.
  Vores drenge har også moret sig med LAN-parties af og til. Og jeg har som en rigtig mor undret mig over, at det er sjovere at spille om natten. Men der er jo så meget kvinder ikke forstår :)
  God pinse.

  SvarSlet
 2. Åh ja - de LAN-parties husker jeg godt fra da min den yngste boede hjemme:-) Det er nu meget hyggeligt - hvis bare de husker at rydde op:-)

  SvarSlet
 3. De hyggede og da vi kom hjem fra Viborg var stuen ryddet og pæn ☺ Så de må godt komme igen ☺

  SvarSlet