onsdag den 29. juni 2011

Hækle...........

Rolig nu, tro ikke at mine hæklenåle og strikkepinde ligger stille. Der er altid gang i noget nørkleri, men ting tager tid og lige nu køre det i laveste gear.
Grisen har længe råbt til mig. Siden jeg lånte bogen "Hæklede dyr" af Maja Hansen har grisen bedt om at komme frem. I første omgang lånte jeg bogen på bib, men det var et 14 dags lån, så var jeg så heldig at Svoger havde købt bogen og nu har jeg lånt den. Svoger har heldigvis ikke 14 dags lån på hans ting.

Der kommer sikkert flere dyr frem. De er bare for søde, men der skal også være en menige med galskaben ☺
To sprutter er færdige. De skal dog flytte til Fyn ned til Else. Hun vil gerne bruge dem som nøgleringe, så der er hæklet snor på.

3 kommentarer:

 1. Hej Henriette.
  Har også lånt bogen og er nu igang med gris nr. 3. De 2 første blev lavet til et brudepar som blev brugt her i week. til venindens bryllup. Der er også kommet en sprutte ud af det, men kan ikke få de arme til at sno, hvad gjorde du????
  Så blev der lige fremtryllet en lille fisk igår aftes, som blev lavet i lidt tykt garn, den har så fået en rasle inden i og skal bruges som barselsgave til en lille pige der snart ser dagens lys.
  Så den bog du havde med den dag har da vist givet insiration til at få gang i hæklenålen :-)
  Håber du har det godt.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 2. Lene - spruttens ben har jeg hæklet således:

  x antal lm, vend
  *1 fm, 2 fm i næste* gentag til du igen er oppe ved sprutten

  Det er nogle skønne dyr MH har fundet på ♫♪

  SvarSlet
 3. Takker for oplysningen, må forsøge igen, den som er lavet færdig har jeg givet min ene datter og sagt at den skal med til det store land hun og manden rejser over til på ferie snart, så den kan passe på dem og få nogle oplevelser med hjem ;-)

  ja jeg overvejer ret kraftigt at invistere i den bog, for de opskrifter kan jeg da finde ud af, hi hi.

  Knus Lene

  SvarSlet