tirsdag den 7. februar 2012

3. Bog

"Djævlens ansigt" af Ørbro og Tornbjerg er lige blevet sat på plads på bogreolen.

"Djævlens ansigt" er den anden bog, hvor vi følger Katrine Wraa. Katrine Wraa er ansat, som profileringsekspert ved Københavns politi.
Vi følger Katrine Wraa's kamp for at komme tilbage efter en længere sygmelding og den kamp for at gøre sit arbejde. Der er folk inden for polititet, som ikke mener der er brug for en profileringsekspert og psykolog.

Der bliver fundet en udbrændt bil med et kvinde lig i. Det viser sig at kvinden ikke var død inden branden opstod.
Her starter det hele. Hvem var denne kvinde? og hvorfor var hun blevet brændt?
Samtidig læser man om nogle rocker, en som smugler narko, en bilforhandler og en mand, som havde dræbt sin hustru for mange år siden.

Katrine Wraa slet ikke må arbejde med sagen, men skal skrive en rapport, som hun er sikker på ikke vil blive læst og bare lagt i en skuffe. Men Katrine Wraa sidder lige overfor Jens Høgh, som har fingerne i sagen. Katrine Wraa mener der skal kigges i baggrunden af den brændte kvinde, men det er svært for der er ingen som kender hende. Katrine Wraa bruger alt hendes tid på at søge og søge.

Katrine Wraa og Jens Høgh kommer ud for lidt af hvert.
Det er en god og spændende bog. Jeg kan godt lide at der er flere side løbende fortællinger, som stille og roligt bliver knyttet sammen.

3 kommentarer:

  1. Mon den findes som lydbog? Det må jeg vist have undersøgt:)

    SvarSlet
  2. Det bliver da een jeg skal kigge efter naar jeg kommer hjem.

    SvarSlet
  3. Jeg har læst 1'eren og det lyder bestemt godt der er kommet en 2'ere. Tak for anmeldelsen :-)

    SvarSlet