48 stk.
600 g hvid chokolade
400 ml kondenseret mælk
1 spsk vanilleessens
1½ tsk citronsaft
1 knivspids salt
215 g hasselnødder (hakket el hele)
175 g mørk chokolade
40 g usaltet smør
Beklæd en 20 x 20 cm form.
Den hvide chokolade smeltes sammen med den kondenseret mælk - husk rør ofte i massen.
Gryden tages af varmen og vanille, citronsaft, salt og nødder røres sammen.
Halvdelen af massen hældes ud i bageformen og afkøles i 15 min.
Smelt den mørke chokolade sammen med smørret over lav varme. Rør det til en jævn masse. Fjern gryden fra varmen og lad det køle lidt inden det hældes over den hvide chokolade i formen.
Opvarm forsigtigt gryden med den hvide chokolademasse op. Hæld den over den størknede mørke chokolade. Glat overfalden ud og stil massen køligt i 2-4 timer.
Sæt den bløde karamel på et skærebræt. Skær 24 firkanter ud og del hver firkant i 2 trekanter. Husk brug en skarp kniv.
Opbevarring: I en lufttæt beholder i køleskabet i ca. 2 uger.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar