mandag den 13. september 2010

Dyr bytur...............

Hele sidste uge gik jeg og ventede på det skulle blive lørdag - manden og jeg skulle en tur til Århus. Forstærkeren var jo gået på vores dejlige anlæg og det betød ingen musik -øv øv.   Men fredag aften var vi lige inde hos Farbror og Onkel - Onkel har altid noget elektronik stående og han havde også en forstærker. Nu er der musik i huset igen - tusind tak til Onkel.
Vi tog alligevel til Århus - lånet at forstærker betyder kun at vi har tid til at finde et anlæg, dejligt.
Når vi har snakket anlæg, har jeg altid sagt det kunne være rart med muligheden for streaming radio og musik. Radio især, for om nogle år lukker de for fm-signalet og køre kun dab, og senere igen køre DR over på dabplus (hed det vist). Derfor er netradio smart :o)

Jeg har snakket meget for at skulle have en bærbar. En bærbar giver mulighed for, streaming radio, musik fra en netværksharddisk (har ingen endnu), finde opskrifter og bruge dem uden at skulle printe, surfe i sofaen foran pejsen og mange andre ting.
Jeg har snakket godt for min syge moster :o)
Efter en tur hos HIFI-klub, Fona og Tape connection gik snakken frem og tilbage. Vi havde snakket om at købe en bærbar her i september, men så gik anlægget - og jeg afgav min bærbar for at få musik igen - men heldige mig.
Med Onkels forstærker og en tur i diverse butikker, blev vi enige om, at en bærbar vil løse nogle af vores krav. Med en god forstærker, en bærbar, netværkshardisk og en "omformer" mellem bærbar og forstærker, har vi det nye anlæg og hvad købte vi først ????
Ja, jeg har fået min VAIO fra Sony. Hurra - men men det er ikke bare at købe sådan et apperat. Nej den skal sættes op og mor her troede lige at det kunne hun nemt gøre.............men men hun spurgte for meget og fik at vide, enten gjorde hun det selv eller gav den pc til manden - jeg "afgav" den kloglig til manden.
Hold da op det tager lang tid. Ok, vi var ikke hjemme lørdag aften - Høstfest, sikke en fest. Søndag skulle manden over til naboen for at støbe gulv og så midt på eftermiddagen, kunne han gøre sit arbejde færdig.
Først på aften kunne jeg så få lov til at pille lidt ved mit nye legetøj :O)

Fint, nu kunne jeg blogge, men men der manglede stadig noget og nu troede jeg lige jeg havde fået hentet det jeg havde brug for, så jeg kunne lave dette indlæg - ak nej. Glemte lige de skrifttyper, jeg havde lagt ind på den stationære, hm de kommer
Nu har jeg ikke brug for mere - måske lige en rengøringskone, så jeg kan blive her ved mit strikketøj og vaio

1 kommentar:

  1. Ummm en rengoeringskone saa man kan blive ved pindene YES! men ak. Leder stadig efter den fantastiske Mr Propre flaske hvor de ti tusinde smaa rengoeringsmaend dukker op af flasken bare man skruer laaget af. Ih, de reklamer (fnis). Fed baerbar du har faaet. Saa nu kan du ogsaa blive sofaskriver. Radio fra nettet er genialt. God opfindelse hihi. Tillykke med det.

    SvarSlet