tirsdag den 11. januar 2011

De nye pinde..........

Her er virkelig blevet skiftet ud. Mine pinde efter mange år (lidt sørgeligt) er blevet skiftet ud til Knit Pro.
Rundpindene, som jeg er begyndt at bruge til alt - også når jeg bare skal strikke frem og tilbage. Strikketøjet ligger ikke så tungt i hænderne når jeg strikker på rundepinde.
De nye pinde fra Knit Pro er skønne - jeg kan mærke at dem bliver jeg glad for.
Knit Pro er:
lette - glatte - rare at have i hænderne
Selv strømpepindene er skiftet ud til Knit Pro's strømpepinde. Pindene er mange farvede og sjove. Her køre strømperne som i smør ☺
Hæklenålen er skiftet ud med Clover's hæklenål. Den er bare skøn. Clover's hæklenål gør jeg ikke knytter hånden helt sammen om nålen - og kan nu rette fingerne ud igen efter at have hæklet ♥
Hæklenålens skaft mærker blødt og er meget behageligt at have i hånde.

Det var nogle gode skift jeg har gjort ♥♥♥
Nu skal jeg "bare" have nogle flere størrelser til mine rundpinde. Æsken jeg fik har pindene #3½, 4, 4½, 5, 5½, 6, 7, 8  -  jeg troede lige jeg skulle begynde på en ny vest, men den skal strikkes på pind 2½ el. 3.  Godt jeg havde garn til en lille hat liggende.

4 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at du har fundet nogle rigtig gode redskaber, når du strikker og hækler meget :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med nye pinde. Finder du rundpinde i str 2-2.5-3 i knitpro, saa sig endelig til. Har kigget paa saa mange hjemmesider uden held.

  SvarSlet
 3. Det ser så lækkert ud! (Jeg er kommet til at bestille et sæt hos Slavi med rabat + ekstra rabat. Glæder mig til at se dem!)
  Hvad angår de små pinde, så har jeg hørt, at de har det med at flække. Derfor kan man ikke få udskiftelige pinde i så små størrelser, men kun de faste.

  SvarSlet
 4. Jeg er lidt misundelig. Men det står på ønskesedlen, så mon ikke....

  SvarSlet