torsdag den 6. januar 2011

Kryddermuffin

De smager og dufter som brunkager. Hvis de for lov til at stå til dagen efter, bliver smagen endnu bedre.
12 stk.

200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
¼ tsk. nellike
1 tsk. allehånde
1 nip muskatnød
200 g lys muscovadosukker
200 g smør
3 store æg
18 dadler el. 100 g rosiner/tranebær

Bland mel, bagepulver og krydderierne sammen.
Pisk smør og smør og sukker godt sammen.
Æggene piskes i, et ad gangen.
Hak dadlerne groft og vend dem i.
Sigt melblandingen i og rør det sammen med en ske.
Fordel dejen i forede muffinforme.
Bag dem ved 200° i 15-20 min.

1 kommentar:

  1. Tænderne løber i vand. Men jeg lader mig ikke friste. Jeg gør ikke...

    SvarSlet