fredag den 7. januar 2011

På vejen igen..............

vi skal ud og køre igen
se hvordan landet ligger hen.......
Tværs over Jylland køre min "lille" bus idag.
Det hele starter med at mellemste lige når at komme hjem, så damper vi ind og henter yngste. Bussen køre videre til Viby efter ældste - næste stop er Grundfos, Bjerringbro. Manden skal også hentes.
Vi skal nemlig til min lillebrors fødsesdag og han bor på Thyholm. Det tager normalt 2timer og 20minutter, men i dag - det tør jeg slet ikke at tænke på.

Lillebror bliver 38 i morgen, men fejres i dag - så kan vores forældre være med. De tager på ferie engang lørdag meget tidlig morgen. Derfor damper vi afsted i Espacen. Skøn bil - når vi er 2 voksne og 1 teenager og 2 between. Der er plads til alle og alle kan bevæge armen uden at komme til at rører en anden :o)

På sådan en køre tur har de to yngste ofte en plade med, så de kan sidde og tegne. Det giver også ro :o) imens afspiller radioen alt det musik jeg har lagt på usb-stikket.

Æbler, vand, kaffe og mors strikketøj - så skal tiden nok gå. Ja Ja - jeg venter med at strikke til manden er samlet op :o))

God fredag.........

1 kommentar:

  1. Ja, det maa du hellere hihi. Det ville ellers vaere en koen een hva?? Strikkende bilist hihi. Rigtig god tur og koer forsigtigt.

    SvarSlet