tirsdag den 9. august 2011

Godmorgen...................

Hverdagen starter stille og roligt. Først begynder manden på arbejde, i morgen starter ældste igen og på mandag er de to sidste på farten igen.

Vækkeuret er stillet til 5:48.
Vi har snakket om at skulle have en ny clockradio. Men skal det så være DAB? Lukker de for FM signalet?
Jamen, skal det være en clockradio - JA JA

Når vores vækkeur starter kl. 5:48 er det ofte til Hans Otto Bisgaard's stemme. Det er en skøn stemme at vågne til - stille og roligt. Jeg kan sagtens ligge lidt længere, hvis Hans Otto Bisgaard er ved at fortælle noget. Må nok indrømme at jeg er hurtigere ude af sengen, hvis der er musik i æteren.

Hvordan kommer du op om morgen?

Velkommen hverdag☺

4 kommentarer:

 1. Alarmen på min telefon er sat til kl. 4:55, men ofte er jeg faktisk vågen. Så springer jeg ud og laver en kande kaffe. Og dagen er i gang. Jeg er bestemt morgenmenneske, og elsker at have god tid. Jeg cykler hjemmefra 6:55.

  SvarSlet
 2. Jeg har en stående aftale med Drømmemanden om kaffe på sengen hver dag ( ellers får han ikke nogen madpakke med )og den bliver serveret imellem halv seks og seks :-)))

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Kan nu osse godt li Hans Ottos stemme..men faktisk bliver jeg vækket af min mand når han skal ud af døren.. så står jeg stille og roligt op og vækker derefter pigerne.. kaffen er lavet og klar.. det står manden for..
  Go morgen dk bliver tændt - og det er baggrunds "viden" til vi alle, os tøser, suser ud af døren..:0)KH Iben

  SvarSlet
 4. Skodderne hos os er desvaerre hermetisk lukkede ( ellers kan helten ikke sove) saa der er ingen langsom vaagnen ved dagens komme hos os. Vaekkeurets forstyrrende dut dut dut dut river os ud af soevnen. Sikke tidligt I alle er oppe.Naar skolen begynder igen skal vi foerst op 6.30.

  SvarSlet