tirsdag den 30. august 2011

Kardemommesirup

2 dl vand
170 g rørsukker
8 kardemomme kapsler
1 spsk glukosesirup

Kardemommekapslerne afskalles og frøene, vand og sukker koges ved svag varme indtil siruppen begynder at blive tyk. Jo længere siruppen koger jo tykkere bliver den, så her bestemmer du hvor tyk din sirup skal være - men ikke for tyk, den skulle gerne komme ud af flasken.
Siruppen kommes i  skoldede atamon skyllede flasker. 
Kardemommefrøene kan enten blive i siruppen eller blive siet fra når siruppen kommes i flakser.

1 kommentar:

  1. Jeg lavede din sirup i lørdags, og vil prøve at smage den i weekenden på mandens pandekager :)
    Jeg skal helt sikkert prøve at lave flere af dine sirupper.
    vh Pia
    http://kreativepips.blogspot.dk/2013/08/housewarming-gaver.html

    SvarSlet