lørdag den 13. august 2011

Myslimuffin


36 stk

1,1 l koldt vand
2 dl kærnemælk
15 g gær
75 g honning
800 g hvedemel
200 g grahamsmel
30 g salt
325 g mysli

1. dag: Hæld kærnemælk og vand i en skål og rør gæren ud. Tilsæt honning, hvedemel, grahamsmel og salt. Dejen æltes godt igennem - gerne 7-9 min. på maskine.
Kom mysli i dejen og ælt det hele godt sammen.
Dæk skålen med husholdningsfilm og stil den i køleskabet til næste dag. (min 12 timer)

2. dag: Tag dejen ud af køleskabet. For muffinsformen med papirforme eller små stykker bagepapir.
Brug en spiseske og læg dejklatter ned i formene. Lad bollerne stå mens oven varmes op til 220°.
Bag dem i ca. 15 min. og afkøl dem på en rist.

Tips: Læg myslimuffins i fryseren og tag dem op om aften. Så er de klar til at komme med i en madpakke - evt. flækket og smurt med lidt ost.

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud. Kunne da godt lige spise en ;-)

    SvarSlet
  2. 1000 tak... De skal afprøves når ungerne begynder i næste uge...

    God dag.. :-)

    SvarSlet