mandag den 29. august 2011

I haven............

Hindbær - det er tid til hindbær eller næsten tid. Hindbærene i haven er begyndt at blive modne. De kommer stille og roligt. Så hverdag går jeg ud med en lille skål og plukker hindbær.
Hindbærene fra søndagens høst blev til muffins med hindbær og hvid chokolade - den friske smag af hindbær og den søde fra hvid chokolade - mums - så der røg et par stykker ned ♥

Efter en god kop cafe latte med rabarbersirup og en muffin skulle vi i haven og plante. Vejret var også helt fint til at plante i - det regnede ☺
Længe har jeg snakket om blåbærbuske, men jeg har ikke rigtig vidst hvor de skulle stå. Nu står de og beskytter drivhuset for bolde, vilde drenge og hund.
Der er kommet glas i de to sider i drivhuset. Vi har masser af glas, men desværre ikke noget der passer til taget - så Manden skal have fundet noget.
Stien gennem staudebedet blev plantet lidt til. Med tiden vil timian dække områderne omkring træde stenene.
  
Det sidste der blev plantet var en masse basilikum i en bageform. (skal have fundet en større - måske i Retroen) De pynter nu i køkkenvinduet og så har vi basilikum lige ved hånden.

5 kommentarer:

 1. Mums de ser god ud dine muffins:)
  Og det gør alt det andet arbejde skam os,i har godt nok været flittige i weekenden:)
  Ang. blåbær..dem kommer du også til at nyde..jeg har to buske i min have og har plukket bær hver dag nu i over en måned..de smager himmelsk:)
  God mandag til dig.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Miam miam. Hindbaer er bare guldet.
  Basilikum er noget jeg simpelthen ikke kan faa til at vokse. Maaske bruger jeg det for hurtigt????

  SvarSlet
 3. Åhh de der muffins får da mundvandet til at løbe,... Sikken et fedt drivhus ! Vi har det der poly et eller andet i vores, så kan det både tåle bolde og hund.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Lækre muffins, jeg kan næsten dufte dem :-) i kom da i haven, det er mere end man kan sige om os.

  SvarSlet
 5. Da vi lavede vores drivhus, fik vi en masse vinduer af en tømrer. Altså de vinduer tømmeren tager ud når nye skal sættes ind. Sikke en god ide at lave sirup selv!

  SvarSlet