søndag den 18. april 2010

Abc leg

En lille blog leg; tænkte at det kunne være sjovt at deltage sammen med drengene. Så vi havde en lille brainstorm, med bogstavet A. Det skulle være noget der kunne findes et billed af. 
Her er resultatet:


Bogstavlegen er startet på ABCtema. Jeg regner med at ved næste bogstav, så tager drengene og jeg en ny brainstorm og finder billeder der passer.

3 kommentarer:

 1. God idé at inddrage dine drenge i denne leg.
  Jeg ser frem til mange sjove bud på bogstaverne på denne måde :-))

  SvarSlet
 2. Velkommen til ABC i ord og bilder!!
  Så flott at du tar drengene med på dette!!
  Det blir jo skikkelig familiehygge!!
  Og dess flere som tenker sammen - dess mer kreativitet!!

  Og det viser jo alt det dere har funnet på her!

  Kunne du neste gang du skriver deg på listen (mr. Linky) legge inn direkte link til det innlegget som gjelder for den bokstaven (den uken vi holder på med)? Det gjør det lettere for folk å finne innlegget ditt. Det er greit nå som posten nettopp er lagt ut, me så går det noen dager og nye innlegg kommer og man må scrolle nedover for å finne A innlegget. Og hvis folk kommer inn om noen uker og vil se hva du gjorde på A, så må de kanskje bla sider tilbake alt etter hor mye du har blogget etterpå.
  His du ikke vet hvordan du linker direkte, så finner du det i det jeg skrev på ABC bloggen der du fant mr. Linky for bokstaven A.
  Dette er ikke ment som kjeft, men bare en liten veiledning for å gjøre ting litt lettere for dem som ønsker å besøke deg!
  Og om du ikke forstår mitt innlegg om hvordan linke direkte, så ikke vær redd for å be om hjelp! Jeg order linken din nå slik at den går rett til A innlegget ditt siden du har fått en ny post over her:)

  Klem fra Petunia

  SvarSlet
 3. Hvilket herlig og kreativt innlegg du her har laget. Simpelthen imponerende.

  SvarSlet