5-7 stk.
240 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk natron
¼ tsk fint salt
50 g smør
1 dl kærnemælk
1 lille revet æble
1 æg til pensling
Kom mel, natron, sukker, bagepulver, salt i en skål. Smulder smørret ned i melet.
Bland kærnemælk og æble i. Sammel dejen.
Kom dejen ud på bordet, tryk den lidt flad (3-4cm). Stik den ud med et glas el. skær med en kniv, dyppet i mel.
Læg dem på en bageplade, pensel med æg og bag dem ved 200° i 12-15 min.
Scones kan varieres med grofthakket chokolade, reven appelsinskal, rosiner eller anden tørret frugt.
Scones med tørrede tranebær (venstre) og chokolade (højre)
Uhm, det ser dejligt ud, vil gøre dig kunsten efter med hvederne i dag, tror jeg. God dag - Lavendel
SvarSlet