torsdag den 8. april 2010

Havregryns-cookies

14 cookies el.30 småkager

175 g smør
125 g sukker
1 æggeblomme
175 g mel
1 tsk. natron
1 knivsp. salt
40 g havregryn
40 g cornflakes

Rør sukker og smør sammen. Tilsæt æggeblommen.
Mel, natron, salt sigtes og blande i dejen. Kom havregryn og cornflakes i og rør det sammen. Stil dejen til afkøling i mindst 20 min.

Varm ovnen op til 190°. Læg bagepapir på bagepladen og dyp bunden af et glas i mel.

Rul dejen i små kugler, såt dem på bagepapiret og pres dem let flade med glasset.

Bag kagerne i 10-12 min., til de er gyldne i farven.

Tips: 
Kagedejen kan stå natten over i køleskabet.
Dem på billedet til venstre er bagt med farin istedet for sukker, det blev resultatet ikke ringere af ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar