25 x 30 cm form
250 g mel
300 g sukker
4 æg
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
50 g smør
2 dl mælk
Glasur:
125 g smør
250 g farin
100 g kokosmel
½ dl mælk
For varm ovnen til 200°.
Æg og sukker piskes i 4 min.
Mel, bagepulver, vaniljesukker blandes i.
Smør smeltes og mælken hældes i.
Derefter blandes de to dele.
Hæld dejen i en bradepande med bagepapir.
Bag kagen i 25 min.
Glasur: Smelt smør og tilsæt farin, mælk og kokosmel. Det hele står og små simrer indtil kagen er bagt. Glasuren hældes over kagen og ovenen varmes op til 225°. Bages igen i ca. 5 min.
Tips: En god begynder kage, når børn selv skal bage. Selvfølgelig med en voksen i nærheden.
Se en drømmekage i nye kælder :o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar