boller i min mave
12 stk.
1,4 dl skummetmælk
50 g gær
4 spsk. rørsukker
1 æg
1½ spsk.olie
357 g hvedemel
Cremé:
2 æg
3 spsk. rørsukker
2 dl skummetmælk
1 vanillestang
1 spsk. mel
evt. syltetøj el. chokolade
2 æg
3 spsk. rørsukker
2 dl skummetmælk
1 vanillestang
1 spsk. mel
evt. syltetøj el. chokolade
Pynt: glasur el. mørk chokolade
Kom evt. lidt mørk chokolade på fastelavnsbollerne mens de er varme, så er det ikke nødvendigt at smelte chokoladen, eller lad fastelavnsbollerne køle af og pynt med glasur.
Tips: Dejen må ikke rulles for tyndt ud, den kan briste under bagningen og fyldet vil flyde oven ud. Dejen skal helst være lidt klistret og ikke rullet i for meget mel, det gør det nemmere få bunden til at hænge sammen.
Tips: Dejen må ikke rulles for tyndt ud, den kan briste under bagningen og fyldet vil flyde oven ud. Dejen skal helst være lidt klistret og ikke rullet i for meget mel, det gør det nemmere få bunden til at hænge sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar