5 pers
Trifli:
½ vaniljestang
250 g hindbær
250 g jordbær
150 g sukker
Hvid chokolademousse:
200 g hvid chokolade
6 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. flormelis
1 blad husblas
1 dl piskefløde
12-18 makroner (knust)
Trifli: skrab kornene ud af vaniljestangen og gem dem til moussen. Kog hindbær, jordbær, sukker og vaniljestangen op, lad det kog i ca. 5 min. Køl det af og fjern vaniljestangen.
Mousse: Hak og smelt chokoladen over vandbad. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Pisk æggeblommerne hvidt med flormelis og vaniljekornene. Rør chokoladen i. Smelt den knugede husblas over vandbad. Rør lidt af chokolademassen i. Rør husblassen i chokolademassen. Pisk føden til blødt skum, og vend det i chokoladeblandingen.
Læg makroner, trifli og mousse i flere lag i portionsglas.
Lad desserten stå i køleskabet en times tid.
Tips: lav evt. triflien dagen før.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar