onsdag den 5. maj 2010

Mysli cookies

18 stk.

115 g smør
75 g karin
75 g crunchy peanut butter (jordnøddesmør med knas)
1 æg
50 g mel
½ tsk bagepulver
½ tsk stødt kanel
1 knivspids salt
225 g mysli
50 g rosiner (kan undlades)
50 g hakkede valnødder (kan undlades)

Forvarm ovnen til 180°.
Rør smørret og farin til en let og luftig masse. Rør peanut butter i, derefter ægget.

Sigt mel, bagepulver, kanel og salt i og rør det sammen. Tilsæt mysli, rosiner og valnødder.

Form små kugler med en spiseske og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Pres forsigtigt hver kugle, så den glattes ud til en lille cirkel.

Bag kagerne i ca. 15 min., til de har en gylden farve. De flyttes over på en bagerist med en spatel og afkøles.

Tips: Kagedejen kan stå natten over i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar