mandag den 10. maj 2010

En tur til staden

I fredags satte hele familien sig i bilen og kørte til Sjælland. Vi skulle på weekend tur til vores gode veninde, Pia. Alle mand glædede sig. Så gør det ikke noget med en køre tur på flere timer :o)

Lørdagen var planlagt. Drengene skulle tage i Planetariet og gå på opdagelse der. I mens skulle vi to tøser gå en lille tur på strøget. hi hi

Jeg kom vidst nok til at købe lidt. Det var ikke meget, kun et par nye bukser - kunne ikke lade være, var åbenbart igen gået et nr. ned. Fik også to soltoppe, en skjorte og en tunika - det var ligesom en nødvendighed, for her er jeg skulle jeg også have en mindre størrelse og det er jo snart sommer - håber jeg.

Frokosten fik vi sammen med drengene og der efter ville de gå på opdagelse i Christiansborg ruinerne, og vi tøser tog en lille smut tur på strøget...........igen. Dejlig dag.
Vi var alle trætte da vi kom tilbage til Pia's lejlighed. Heldigvis havde vi to piger tænkt på drengene og vidste de kunne spise noget kage til kaffen, så vi havde været inde i  Lagkagehuset og hentet en skøøøn tærte.

Søndag tog vi ind i botanisk have, det var en kold og flot tur.
Ok - her på billedet var det varmt, men udenfor - KOLDT.
Der er mange spændende planter. Botanisk have er igang med en større renovation, som skulle være færdig i 2012
Til min ønskeseddel - en trådpæon. Den vil jeg gerne have i min have.

Efter en kold tur i botanisk have kørte vi ud til min mors kusine. Vi er samme årgang. Hun havde heldigvis kaffe og en god kage klar. Især kaffen var tiltrængt. Tak for den :o)
Det havde været skyet og koldt på Sjælland.
 Da vi kørte over Storbæltsbroen, kunne vi se at vejret var bedre på den anden siden. 
Da vi så kørte over Lillebæltsbroen, blev vi helt blændet af solen. Vi var tilbage i Jylland........hi
Næsten hjemme og ikke en sky på himlen. 

Vi havde en rigtig dejlig weekend hos Pia - Vi takker for husly og vi ved godt at 5 mand fylder godt i en lille lejlighed. Men hvor der er hjerterum er der husrum :o)

Men som alle ved ude er godt, men hjemme er bedst. Det var dejligt at være ude og godt at komme hjem. Det var alle mand enige om.

5 kommentarer:

 1. Sikken en masse dejlige oplevelser..... og lidt til klædeskabet fik du jo også med hjem, det går da ikke at blive ved med at buksestørrelser ned :)

  Jeg har det lige som dig ude er godt men hjemme er bedre :)

  SvarSlet
 2. Vægten viser nu det samme, så der er noget som bliver strammet op i stedet for.

  Det er ik' så ring end da :O)

  SvarSlet
 3. Sikke en masse dejlige oplevelser, I har haft, Henriette, og smukke billeder du har taget! Jeg har også nydt Botanisk Have og væksthusene.

  Bliv nu ikke helt væk, når du sådan taber dig ... :-)

  SvarSlet
 4. Trådpeon det har jeg aldrig set, det kunne jeg også tænke mig :0)

  SvarSlet
 5. Madame - jeg bliver ikke væk :o) og vi glæder os til at nyde botanisk have engang hvor vejret er godt.

  Violykke - jeg har fundet trådpeon på Lundhede.com, men jeg regner med at finde den på en planteskole i nærheden. Købes skal den ;o)

  SvarSlet