mandag den 24. maj 2010

Pinsemandag, hvor blev du af?

To tjørne træer er blevet klippet ned, for de tog for meget plads for syrenerne. Det var godt for syrenerne, nu kan de få lys fra flere sider. De var lidt bare ud mod vejen, men det skal nok ændre sig.


Jeg ved ikke rigtig hvor tiden bliver af. Den røde bolero, bliver ikke rigtig færdig. Oldemorfirkanterne bliver ganske langsom flere. "Trip a round the world" ligger bare og glor på mig inde i syrummet. Det er ikke lige tiden for den slags sysler.
 - tag aften i brug. ja ja, det kunne jeg vel, men der er jeg som regel træt eller på arbejde.


Tilgengæld er køkkenhaven sået til og der er ikke meget ukrudt i bedene. Skønt, meeeen ville gerne være færdig med det andet.


I går høstede jeg rabarberne og i dag lavede jeg kold rabarbersuppe med flødecreme. Opskriften var en jeg havde fundet i hendes verden, men jeg vil ikke lave den igen. Så skal der ihvert fald mere sukker i!
Cremen var tilgengæld rigtig god.
Jeg skal have fundet en anden opskrift på en kold rabarbersuppe. 


Til sådan en suppe bruges kun rabarbernes saft. Der stod jeg med kødet fra rabarberne, det kunne jeg da ikke smide ud. Ok der er nok i fryseren, men det strider mod mine principper, at smide noget ud som kan bruges.


Så rabarberne kom i gryden igen sammen med mere brun farin. Og efter noget tid var der det skønneste færøsk rabarbermarmelade
Denne marmelade er tyk og på en måde sirupsagtig. Den holder ikke længe - her i huset, for den bliver hurtigt spist.

2 kommentarer:

  1. ALTSÅ....nu må du holde med de rababer....mundvandet løber helt ned i tastaturet :(

    SvarSlet
  2. Det lyder vel nok lækkert, både din kolde rabarbersuppe og den færøske marmelade! Det var en god idé at bruge resterne og ikke bare smide dem ud.

    SvarSlet