mandag den 10. maj 2010

Der røg............

Tja, det var vores rhododendron der røg. Da vi købte huset i 2000 stod der 5-6 rhododendroner. De havde det ikke godt, men hvert år har vi prøvet at redde dem. Dog uden held.
Nu er to af dem gravet op og vores stjernemagnolie har fået ny plads. Her får den mere sol og der er ikke en stor birk, som tager alt vandet.

Geoginerne er lige blevet sat. De plejer at stå i "drivhuset", men nu har Bo fjernet alt jorden i "drivhuset", så der kan bygges et drivhus. Pludselig manglede jeg 15m² til mine geoginer.
Så der er sat geoginer, hvor den ene rhododendron stod og der er geoginer i krukker og hvor jeg nu syntes der var plads til dem.
Det bliver sjovt til sommer, når de alle kommer op.
Jeg syntes lige jeg vil vise det tøj jeg fik købt. Det skal lige siges at jeg er ret stolt af mig selv. Når jeg køber tøj til mig, bliver det som regel kun til et enkelt stykke beklædning. Men i lørdags fik jeg købt seks stykker tøj - rekord. 
Det er nu rart med noget tøj, som sidder godt og som passer.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med tøjet. jeg køber det gerne en lille smule for småt i håb om, at jeg så lige vil tabe mig lidt. Det er en dårlig plan. Den virker nemlig ikke, men tøjet strammer så bare...

  SvarSlet
 2. Sikke fine ting du har købt - det var godt, at du fik købt seks stykker tøj :-)
  Vores haver er en evig kilde til planlægning, og jeg synes det er så hyggeligt og afstressende. Et drivhus står højt på min ønskeliste ;-)

  Ha' en dejlig tirsdag, Henriette!

  SvarSlet
 3. Eva - du fik et smil frem på mine læber. Jeg kender det godt, sådan har jeg også gjort i mange år.

  Madame - Drivhuset har stået på min ønskeliste i 10 år og nu er der lys for ude :)

  SvarSlet