tirsdag den 18. maj 2010

mig og min Graef....

Mig og min maskine. Jeg elsker min maskine.

Vi har altid købt hele rullepølser, spegepølser og selv kogt hamburgerryggen. Det hele blev så skåret ud med slagterkniven og lagt i passende bunker i poser, for så at blive frosset ned. 
Sagen var bare den at jeg har nogle håndled, der ind imellem driller. Jeg har noget senehindeskedebetændelse, som kan finde på at blusse op. Så det var hårdt til mine håndled at skære pålæg op - jamen, man kan da købe pålæg i skiver. Det kan man, men det er billigere og bedre selv at skære sit pålæg op.
For et par år siden kom jeg til at tænke på: manden køber nyt værktøj, hvis han mangler det. Det kan jeg vel også gøre, og jeg mangler en pålægsmaskine.
Jeg kan helt klart anbefale en Graef pålægsmaskine. Den skære i mit pålæg, som var det af smør og den er til at gøre ren. Hvilket er et stort plus.
I dag har jeg skåret 2 spegepølser og 2 rullepølser op. Det hele er kommet i fryseren og er lige til at tage op, når vi mangler pålæg.

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig smart! I hvert fald hvis man er flere end to i familien. Og der må være mange penge at spare også, når du køber stort ind.

    SvarSlet
  2. Jeg kan også kun sige god for Graef... har du set hot www.hottepriser.com . der er de billige

    SvarSlet