onsdag den 5. maj 2010

Dobbelt chokolade cookies

Bør opbevares bag lås og slå :o)
18 stk.

115 g smør
115 g lyst rørsukker (evt. Muscovado)
1 æg
1 tsk. vanillesukker
150 g mel
1¾ tsk bagepulver
75 g havregryn
115 g mørk chokolade, groft hakket
115 g hvid chokolade, groft hakket

Forvarm ovnen til 190°.
Rør sukker og smør til en cremet masse. Tilsæt æg og vanillesukker og rør godt.
Sigt mel, bagepulver og salt over og vend det i. Tilsæt havregryn og begge slags chokolader i og rør det jævnt.

Sæt 18 klumper på en bageplade med bagepapir. Evt. kan de presses forsigtigt ud til en cirkel.
Kagerne bages i 15-20 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

Tips: bruges der en 70% chokolade, bruges kun 100g chokolade. Kagedejen kan godt stå natten over i køleskabet.

1 kommentar:

  1. Disse ser virkelig fristende ut!
    Takk for oppskrift :)

    SvarSlet