lørdag den 12. december 2009

Næsten klar til 3 dage med børnefødselsdag

Yngste mand på stammen fylder år på tirsdag. Det skal da fejres. Så i morgen er familien inviteret til brunch kl. 10. Der kommer bedsteforældrene, onkler og tanter, fætter og kusine, det bliver hyggeligt. Menuen kommer til at stå på pandekager m. kanelsirup, kirsebærsirup og frugttern, blødkogte æg, bacon og pølser, brød m. ost og syltetøj. Lækkert lækkert.
Til kaffen kommer honningkagen, den er blevet lagt sammen i dag, så en smule af kanten kunne smages UMMM, den er god. Som Victor sagde "mor, du har gjort det igen". Udover honningkage, koger jeg nogle klejner og så må de nøjes med lidt julesmåkager dertil. Det var søndag.

Mandag kommer klassen hjem. Jeg skal ind på skolen og hente dem også tager vi bussen hjem. 20 børn, det går nok. Bo sørger for at der er lune æbleskiver og varm kakao til dem når vi kommer hjem, der er en lille 1½km gang hjem efter vi er stået af bussen. Der er sørget for slikposer til skattejagten, og mandag formiddag bager jeg en drømmekage, som de kan få sidst på eftermiddagen. For at det hele ikke kommer til at gå op i sukker, kommer jeg en clementin i slikposen og tager et æble med til dem, som kan spises på vejen hjem fra bussen.

Tirsdag er den rigtige dag for fødselaren. Jacob bliver 8 år, og er på vej til at blive en stor dreng. Dagen kommer til at starte med et hyggeligt morgenbord med nye boller og gaver. Som ekstra bonus bliver drengene kørt i skole, det giver mere tid til en hyggelig morgen. Hvad eftermiddagen kommer til at byde, vil vise sig, men aftensmaden kommer til at bestå af hjemmelavet burger.
Nu vil jeg mene at den dreng er blevet fejret, og endda med maner.

Efter at have rendt rundt hele dage (hele familien) for at gøre klar til i morgen, har drengene fået en belønning. Deres enorme bjerg af lego er blevet fundet frem igen.

Ind imellem bliver legoet pakket væk, det sker når legoet fylder hele gangen på loftet og drengene ikke rigtig gider rydde op på det. Så kommer det væk, til gengæld er glæden stor når det igen kommer frem. I dag var ingen undtagelse, der blev helt stille på loftet og det eneste der kunne høres var lyden af et legobjerg, som blev rodet i. En dejlig lyd.

1 kommentar:

  1. Det lydder hyggeligt, håber I fik en super god børnefødseldag. Jeg er også bare vild med når man laver sin kage og mad selv, uanset om det er til polterabend, børnefødseldag eller anden fest. Det er bare bedst!

    SvarSlet